FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Yoghurtfromage
med hindbær og solbær

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


1 dl mager græsk yoghurt
½ vanillestang
½ usprøjtet citron
1 tsk. lyst rørsukker
1 blad husblas

Sauce

1 appelsin
(1 dl rødvin)
2 laurbærblade
¼ vanillestang
2 sorte peberkorn
2 tsk lyst rørsukker
100 g frosne hindbær
100 g frosne solbær

Tilberedning

Udblød husblas i koldt vand. Skrab kornene ud af vanillestangen. Riv lidt af skallen på den kvarte citron. Rør yoghurt med vanillekorn, citronskal og sukker, til sukkeret er opløst. Tag husblassen op, og kom det i en lille skål. Smelt husblassen over vandbad. Pres citronen, og kom citronsaften i. Rør husblassen i yoghurten i en tynd stråle, så det ikke trævler. Hæld massen i et glas. Lad det stivne et par timer i køleskabet. Pres appelsinen. Kog saften med rødvin, laurbær, vanille, peberkorn og sukker, til saucen er som tynd sirup. Si det, og kom bær· rene i lagen. Lad det afkøle helt i køleskabet. Pynt fromagen med lidt sukker, og spis saucen til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer