FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Jordbærkompot
med vanille-yoghurt-pannacotta

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


400 g jordbær
2 stænger vanille
4 dl tyk yoghurt
3 blad husblas
80 g sukker
1 citron (revet skal og saft)

Tilberedning

Skær jordbærrene i kvarter (gem lidt til pynt). Kom jordbær, 20 g sukker og halvdelen af vanillestangen i en gryde. Kog ved svag varme i 3 min. Afkøl. Skrab vanillekornene ud af den halve vanillestang, og rør sammen med sukker, citronskal og yoghurt. Udblød husblas i koldt vand, og smelt over vandbad. Rør det med lidt citronsaft, og tilsæt det til yoghurtblandingen, der stivner i to små forme i køleskabet i 2-3 timer. Vendes ud og anrettes på en bund af jordbærkompot.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer