FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Rabarbertrifli
med biscotti

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

4 personer


500 g rabarber
150 g lyst rørsukker
1 stang vanille
400 g skyr
8 makroner
4 biscotti (italienske mandelkager)

Tilberedning

Rens rabarberne, og skær dem i ca. 2 cm lange stykker. Bland dem i en skål med sukker og korn fra en halv stang vanille. Læg det til rette i et ovnfast fad, foret med bagepapir. Pak bagepapiret omkring rabarberne, og bag dem ved 200° i en halv time. Tag det ud, pak det op, og vend kompotten med en ske i en skål, hvori den afkøles. Rør skyr med vanillekorn fra den sidste halve stang. Læg en makron i bunden af hvert glas. Læg nu kompot og rørt skyr lagvist - også med den anden makron pr. glas, denne makron knuses. øverst lægges en let knust biscotti.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer