FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Æblekage med makronbund

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

4 personer


8 svesker med sten
(½ dl calvados /cognac)
½ dl stærk earl grey-te
Revet skal fra 1 øko-appelsin
1 tsk. ingefær
4 madæbler
Korn fra 1 stang vanille
Saften fra 1 appelsin
½ tsk. fintrevet ingefær
1 spsk. lyst rørsukker
1 mango
4 store makroner
36 mandler

Topping

2 dl fromage frais
1 tsk. akaciehonning
Korn fra ½ stang vanille

Tilberedning

Lav bunden af svesker dagen før. Læg sveskerne i blød i spiritus, te, appelsinskal og fintrevet ingefær Stil på køl i min. 8 timer. Skræl og skær æblerne i tern, læg dem i en gryde med vanillekorn, appelsinsaft, ingefær og sukker. Lad æblerne simre ved laveste blus, ca. ’5 min., og afkøl Skær mango fri af kernen, læg stykkerne med skallen nederst, og snit tern i kødet. Vend skallen rundt, og frigør tern. Læg makroner ned i glas, læg svesker ovenpå og lidt saft. Bland æblemos med mango, og læg det over Bland fromage frais med honning og vanille, og hæld over. Rist mandler på en tør pande, og pynt med dem.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer