2 tsk. olivenolie
500 g grønne squash
1 rødløg
2 røde peberfrugter
2 kvist timian
2 fed hvidløg
60 g rucola
4 tsk. balsamico
20 g feta
Tilbehør
120 g groft brød
Tilberedning
Form 2 bøffer, drys med salt og peber, og grillsteg dem penslet med lidt olie i 14-16 min. Vend mange gange undervejs.
Du kan enten grille grøntsagerne eller stege dem på en pande.
Pande: Kom først olie i en stor pande, og steg squash i mundrette stykker, rødløg og peberfrugter i tern, timian og hakket hvidløg i nogle minutter. Sæt det evt. i ovnen, og steg færdig, eller steg færdig i panden ca. 15 min.
Rør så rucola og balsamico i salaten, og tag af varmen.
Anret bøffen oven på den varme salat, og drys med smuldret feta. Server evt. brød til.