FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Sprødstegt fisk
med kartoffelmos og avocadosalsa

Kilde: Mig (inspireret af Eastbank Brasserie)

Vores bedømmelse:

2 personer


2 fileter af fast, hvid fisk med skind
3-400 g kartofler
1 dl mælk
1 stor håndfuld sukkerærter
1 stor avocado
2 små tomater, skåret i tern
2 håndfulde rucola
saft fra 1/2 citron
1 spsk olivenolie
salt og peber

Tilberedning

Skræl kartoflerne og kog dem møre. Mos dem derefter med lidt olie, mælk og salt & peber. Damp sukkerærterne. Mos avocadoen og bland den med citronsaft og tomater i tern. Steg til sidst fisken, først på skindsiden, så den bliver sprød. Drys med salt og peber. Arrangér tallerkenerne med kartoffelmosen nederst, sukkerærter, fisk, avocadosalsa og rucola på toppen. Dryp evt. med lidt god olivenolie rundt om og server med det samme.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer