FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Banankage (banana bread)

Kilde: No time to cook

Vores bedømmelse:

4 personer


Det tørre

240 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
70 g rørsukker
1 tsk stødt kanel
1 tsk vanillesukker
(el. korn fra ½ vanillestang)

Det våde

2 æg
1 dl neutral olie
(raps el. macademia)
3 mosede modne bananer

Tilberedning

Start med at tænde for ovnen på 160°C (ikke varmluft).

Bland alle de tørre ingredienser: Mel, bagepulver, flormelis, rørsukker, kanel og vanille.

Mos bananerne med olien - evt i en blender.
Lav en "skål" i midten af melblandingen og tilsæt bananblandingen og æg. Bland godt med en ske og hæld op i en smurt bageform (20x10x10 cm).

Drys med rørsukker og bag i en forvarmet ovn på 160°C i ca. 1 time.
(Stik i den, og tag den ud, når der ikke hænger noget dej fast længere).

Servér evt. med smør. Sådan serveres det i Australien og England.

Når kagen ikke er varm mere, kommes de næste skiver i brødristeren.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer