FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Små grillstegte pizzaer
med mozzarella og spinat

Kilde: No time to cook

Vores bedømmelse:

2 personer


2-3 grov-pitabrød
240 g hytteost
1 stor frisk mozzarella (el 6 små)
4-6 store skiver parmaskinke
200 g spinatblade
1 øko-citron (fintrevet skal)
2 tsk friske timianblade (evt. citrontimian)

Tilbehør

en håndfuld grønne salatblade

Tilberedning

Kom spinaten i en skål og dæk med kogende vand i 1 min. Dræn vandet fra, pres alt overskydende vand ud i en si, og hak spinaten groft.

Skær pitabrødene over i halve (ligesom en bolle). Smør dem med hytteost og top med spinat, citronskal, timian, mozzarella i mindre stykker og skinke i mindre stykker.

Opvarm en grillpande eller en rigtig grill, og kom pizzaerne på. Læg et låg over og bag i 5 min. eller indtil bunden er gylden og osten er smeltet.

Servér med salat.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer