FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Laksefrikadeller
med lime og citrongræs

Kilde: No time to cook

Vores bedømmelse:

2 personer


Wasabi-mayonnaise

120 g god mayonnaise
1½ tsk wasabi
1 tsk limesaft

Laksefrikadeller

2 x 180 g laksefileter
1 spsk rismel
1 æggehvide
1 tsk fintrevet limeskal
1 stilk citrongræs
3 friske kaffir lime blade
(kan erstattes med en ekstra stilk citrongræs)
1 rød chili
salt og peber
olie til stegning

Tilbehør

limebåde
salatgrønt
dampede grønne asparges

Tilberedning

Kom mayonnaise, wasabi og limesaft i en lille skål, rør godt og sæt til side.

Riv limeskallen, hak citrongræs fint, skær limeblade i fine strimler og udkern og hak chilien.
Skær laksen ud i terninger på 1 cm, og bland med rismel, æggehvide, limeskal, citrongræs, limeblade, chili, salt og peber i en skål og rør rundt. Form blandingen til 4 frikadeller.

Sæt asparges over og damp/kog dem til de er møre, men stadig med bid.

Opvarm en pande over medium varme, tilsæt olie og steg laksefrikadellerne 4 min på hver side, eller indtil de er gennemstegte, uden at blive tørre.

Servér med limebåde, salatgrønt, asparges og wasabi-mayonnaise



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer