FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Wasabi-laks med ærtemos

Kilde: No time to cook

Vores bedømmelse:

2 personer


2 x 200 g laksefileter
2 tsk wasabi
2 ark nori-tang (sushi-plader)
olivenolie

Ærtemos

240 g frosne ærter
3 spsk god olivenolie
salt og peber
1 forårsløg
lidt korianderblade

Tilberedning

Børst laksen med wasabi, pak den ind i tangpladen, trim kanterne af og børst med olivenolie.
Opvarm en pande over medium varme og steg laksen 4-5 min på hver side, eller indtil de er stegt som du kan lide det.

Hæld kogende vand over ærterne, lad dem stå i 3 min og dræn. Mos ærterne med olie, salt og peber indtil det er blandet. Rør til sidst finthakket forårsløg i.

Del ærtemosen ud på tallerkenerne, læg laksen ovenpå og drys med korianderblade.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer