4 små lammekoteletter
300 g pralbønner
100 g kartoffel
4 dl grønsagsbouillon
50 g revet parmesan
400 g skorzonerrødder
1 stort bundt basilikum
2 tsk. olie
2 hakkede fed hvidløg
Salt og peber
Tilberedning
Rib bønnerne, og giv dem et kort opkog i vand. Kasser vandet.
Skræl kartofler, og skær dem i større stykker. Kog bønner og kartofler i bouillon, til de er møre, men ikke udkogte. Kogetiden er ca. 10 min.
Læg låg på gryden. Det får bønnerne til bedre at holde den grønne farve. Mos bønner og kartoffel groft med salt og peber. Drys med parmesan.
Skræl skorzonerrødder, og skær dem i 2 cm lange stykker. Kog dem møre.
Hak hvidløg og basilikum. Lun olie, og kom hvidløg og basilikum i. Vend skorzonerrodstykkerne i olien.
Grill koteletterne på grillpande i ca. 4 min. på hver side. Server dem med bønnemos og skorzonerrødder.