FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Wonton-suppe
med kylling og citrongræs

Kilde: No time to cook

Vores bedømmelse:

2 personer


Wonton'er

12 wonton plader (firkantede)
200 g hakket kylling
1 stilk citrongræs
2 tsk fintrevet ingefær
1 æggehvide

1 liter hønsebouillon
2 skiver ingefær
2 kaffir lime blade
1 rød chili
350 g gai larn (kinesisk broccoli)

Tilberedning

Bland hakkekød med finthakket citrongræs, revet ingefær og æggehvide. Kom en skefuld af blandingen på hver wontonplade. Børst kanterne med vand, fold halvt over, (så det bliver til trekanter) og pres kanterne sammen for at lukke dem.

Kom bouillon, ingefærskiver, knuste limeblade, og chili i skiver i en dyb pande eller gryde over medium varme til vandet simrer. Kom wontons i og lad dem simrekoge i 6 min, eller indtil de er næsten færdigkogt. Tilsæt gai larn og kog videre i 2 min.

Del wontons op i 2 skåle. Server med suppen og gai larn.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer