FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Græskar og kikærter i karry

Kilde: No time to cook

Vores bedømmelse:

4 personer


1 spsk olie (fx. raps)
1 rødløg
2 spsk rød karrypasta
1 dåse-kikærter
400 g græskar
1 aubergine
1 dåse kokosmælk
1½ dl grøntsagsbouillon
1 dl basilikumblade

Tilbehør

kogte ris
(gerne brune eller vilde ris)
limebåde

Tilberedning

Dræn væsken fra kikærterne og skyl dem.
Skræl græskarret og skær det i store tern. Skær også aubergine i tern, og hak rødløget.
Sæt risene over.
Opvarm olien i en gryde over medium varme.
Steg løg og karrypasta i 2 min, eller indtil løget bliver blødt.
Tilsæt kikærter, græskar, aubergine, kokosmælk og bouillon. Lad det simre indtil græskarret er blødt (ca. 15-20 min).
Drys til sidst med basilikum og servér med ris og limebåde.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer