FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Røræg med grillede asparges og tomater

Kilde: Crunch time cookbook

Vores bedømmelse:

2 personer


1 bundt asparges
150 små tomater
2 store æg
2½ dl hytteost (el. ricotta light)
4 skiver fuldkornsbrød
2 spsk små basilikumblade
lidt olivenolie
salt og peber

Tilberedning

Opvarm en grillpande på medium varme.
Skær enderne af asparges, pensl dem let med olivenolie og grill dem ca. 4 min. Tilsæt så tomater og grill videre i 4 min. eller indtil aspargesne har fået nok.

Opvarm i mellemtiden også en non-stick pande med lidt olie over høj varme.
Pisk æggene let, hæld dem på panden og steg under konstant omrøring i 1-2 min., indtil de begynbder at blive faste. Fjern fra varmen og rør hytteost/ricotta i.

Rist brødet og hæld æggeblandingen på. Krydr med friskkværnet peber og lidt salt og drys med basilikumblade. Servér med asparges og tomater.

Tip

Du kan også drysse en smule finthakkede forårsløg eller skalotteløg over sammen med basilikumbladene.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer