2 små lammeracks
m. ben - ca. 500 g
(240 g reelt kød)
1 usprøjtet citron
Salt og peber
10 kviste timian
2 dl risottoris
200 g grønne bønner snittet i fine strimler
2 dl basilikum
Salat
2 høvlede fennikeler (300 g)
6 halve soltørrede
tomater i strimler
10 små sorte provence-oliven
2 bdt. rucola
Lidt høvlet parmesanost
Citronsaft
Tilberedning
Gnid lammekødet med reven skal af citron, salt og peber. Læg det i et ildfast fad, og læg timiankviste ved.
Kog risottorisene efter anvisning på pakken. De sidste 6 min. koges snittede bønner med.
Blend basilikum, og rør den i den varme kogte ris, så den bliver helt lysegrøn.
Tænd for ovnen, 28o° og steg lammet i 15 min. Sluk for ovnen, og lad det hvile ved eftervarme.
Lav salaten af pergamenthøvlet
fennikel. Brug en kartoffelskræller.
Bland med resten af salatens ingredienser, og dryp med saften fra den citron, man rev i begyndelsen.