FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Ovnbagt 'fish & chips'

Kilde: Crunch time cookbook

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g sødkartoffel (skrællet)
250 g faste hvide fiskefileter
1 spsk mel
1 lille æg
4 spsk brødkrummer (el. rasp)
1 citron

Tilbehør

2 store håndfulde salatblade

Tip til variation

Lav en dressing af mayonnaise, fromage frais, hakkede cornichon'er og fx. timian

Tilberedning

Forvarm ovnen til 220°C og læg bagepapir på 2 bageplader.

Skær sødkartoffel i 1,5 cm stave, læg dem på bagepladen og dryp med lidt olivenolie. Bag i 30 min og vend dem et par gange undervejs.

Skær i mellemtiden fisken i 15x5 cm stykker. Vend dem i mel, så i pisket æg og til sidst i brødkummerne. Læg dem på den anden bageplade og bag dem i ca. 5-10 min. afhængig af, hvor tykke de er.
Du kan også bare stege dem på panden, mens kartoflerne er i ovnen.

Servér med citronbåde og blandede salatblade.

Tip

Du kan spice opskriften lidt op ved at tilsætte krydderier til brødkummerne.
Prøv med frisk estragon eller timian.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer