FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Thailandsk grøn karry
med kylling

Kilde: Crunch time cookbook (modificeret)

Vores bedømmelse:

2 personer


2 spsk grøn karrypasta
2½ dl kokosmælk (light)
½ aubergine (el. 2 mini)
1 stor gulerod
150 g grønne bønner
1 bundt asparges
200 g kyllingebryst
1 spsk limesaft
½-1 tsk fiskesovs (smag til)
2 tsk sukker
4 spsk thai-basilikumblade

Tilbehør

1 dl vilde el. brune ris

Tilberedning

Start med at sætte risene over.

Opvarm karrypastaen i en gryde over medium varme i ca. 30 sek., indtil det begynder at dufte. Rør så kokosmælken i.
Tilsæt bønner i halve, og lad dem koge i 5 min.
Derefter tilsættes aubergine i tern, gulerod i stave og asparges i stykker. Lad det simre i 8 min., eller indtil det lige akkurat er mørt.
Fjern grøntsagerne med en hulske og hold kokosmælk-blandingen varm. Tilsæt nu kylling i strimler, limesaft, fiskesovs og sukker. Varm igennem, indtil kyllingen er gennemstegt, hæld grøntsagerne tilbage og rør forsigtigt rundt.

Drys lige før serveringen med thai-basilikumblade, og servér med de kogte vilde ris.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer