FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Salat med røget ørred og sprøde nudler

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

2 personer


225 g varmtrøget ørred
(el. laks)
140 g rødkål (ca. 1/8 hoved)
1 medium gulerod (120 g)
100 g ægnudler (gerne fuldkorns)
2-4 forårsløg
1 spsk sesamfrø

Dressing

4 spsk sød chilisauce
(el. sambal oelek + honning)
1 tsk sesamolie
1½ spsk hvidvinseddike
½-1 spsk soja sauce

Tilberedning

Snit kålen meget fint, riv gulerødderne groft - evt. på et juliennejern, skær forårsløg i tynde skiver på skrå.
Rist sesamfrø på en tør, hed pande og kog nudlerne efter anvisning på pakken (ca. 3-4 min). Fjern sesamfrø fra panden, tilsæt lidt olie og steg nudlerne hurtigt, så de bliver lidt sprøde.

Fjern skind og evt. ben fra fisken og del den op i flager i en stor skål. Tilsæt rødkål, gulerødder, forårsløg, nudler og sesamfrø.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen, hæld det over salaten og vend forsigtigt.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer