FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Marokkansk fisk med frugt-couscous

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

2 personer


2 x 200 g fiskefileter
(fx. blue-eye)
1 lille fed hvidløg
½ cm skive ingefær, fintrevet
½ tsk stødt spidskommen
¼ tsk gurkemeje
¼ tsk stærk paprika
¼ tsk stødt koriander

Frugt-couscous

5 dl couscous
5 dl kogende vand
3 spsk olivenolie
1 lille pære (165 g)
1½ dl finthakkede tørrede abrikoser
1½ dl finthakkede tørrede figner
1½ dl grofthakket bredbl. persille
4 spsk pinjekerner

Tilbehør

Yoghurt naturel med hakket frisk koriander

Tilberedning

Rist først pinjekernerne på en tør, hed pande og sæt dem til side.

Bland knust hvidløg, fintrevet ingefær og krydderier i en stor skål. Kom fisken i og vend rundt i blandingen. Opvarm en pande med olie og steg fisken indtil den er brunet på begge sider.

Mens fisken steger, laver du coucous'en: Hæld kogende vand over couccous, lad det stå ca. 5 min., indtil det ikke er vådt mere, og bland med olivenolie.
Skær pære, abrikoser og figner i små tern og hak persillen. Bland det hele.

Som en "kold sovs" kan du hakke lidt koriander og blande i yoghurt naturel.

Servér nu couscous med fisk og yoghurt.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer