FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Grøn karry med fisk og sukkerærter

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

2 personer


2 x 200 g faste hvide fiskefileter (fx. torsk)
3 dl ris
1 tsk olie (fx. peanut)
1 lille løg
1-2 friske små grønne chilier
4 spsk grøn karrypasta
2 dl kokosmælk
100 g sukkerærter
2 forårsløg
½ dl korianderblade

Tilberedning

Sæt først risene over.
Opvarm olien i en stor gryde og tilsæt finthakket løg, chili i tynde skiver og karrypasta. Rør rundt indtil løget bliver blødt, tilsæt så kokosmælk og bring i kog.
Tilsæt fisk i store stykker, skru ned for varmen og lad der simre uden låg ca. 5 min. Kom nu sukkerærter i halve og forårsløg ved og kog videre, til ærterne er al dente. Pas på ikke at røre for meget rundt, så fisken går i stykker.
Fjern gryden fra varmen, og rør halvdelen af korianderbladene i. Servér med ris og drys til sidst med resten af korianderbladene.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer