160 g lammekoteletter med skaft (4 stk.)
2 dl grønne linser
(fra Le Puy)
2 tsk. olivenolie
2 tsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
150 g grillede røde
peberfrugter (fra glas)
300 g småbladet spinat
100 g hummus
Tilbehør
60 g groft brød
Tilberedning
Lav evt. først hummus’en selv.
Kog linserne, og mens de er lune, vendes de i en dressing, som blandes af olivenolie, citronsaft og sennep, salt og peber. Når linserne er kølet af, vendes peberfrugter og spinat i.
Brun koteletterne på en grillpande, og drys med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad, og læg hummus over hver kotelet, uden at det flyder sammen. Sæt i ovnen under grill i 4-5 min.,
til de gratinerer.
Anret koteletter med linsesalat,
og server evt. groft brød til.