FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Krabbe/æble salat

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g frisk kogt krabbekød
(fx. blue swimmer crab,
snow crab el. taskekrabbekløer)
125 g mange tout ærter
100 g æble
80 g rødløg (el. skalotteløg)
1 rød chili
1 avocado
75 g blandede salatblade
(el. babyspinat)

Dressing

2 spsk olivenolie
3 spsk citronsaft
1 tsk dijon sennep
1 lille knust fed hvidløg

Tilberedning

Kog krabbekløerne og lad dem køle af.

Bland ingredienserne til dressingen.

Trim ærterne. Skrab kernerne ud af chilien og skær den i tynde strimler på langs. Halvér løget og skær det i tynde skiver. Skær æblet i tynde skiver og derefter i stave (julienne). Skyl salaten.

Når krabbekløerne er kølet af, pilles kødet ud i så store stykker som muligt og kommes ned sammen med resten af ingredienserne til salaten.
Til sidst hældes dressingen over og salaten blandes forsigtigt.

Tip

Du kan erstatte krabben med store rejer



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer