FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Asiatiske dampede kammuslinger

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

2 personer


150 g ris (gerne vilde/brune ris)
1½ cm ingefærskive
10 friske kammuslinger i halv skal
(uden rogn)
1 spsk citrongræs i tynde skiver
2 forårsløg

Dressing

1 tsk sesamolie
2 spsk kecap manis
2 spsk soja sauce

Tilberedning

Kog risene.

I mellemtiden skæres ingefær i tynde skiver og derefter i strimler.
Citrongræs i tynde skiver og forårsløg på skrå også i tynde skiver.

Placér kammuslingerne med grøntsagerne drysset ovenpå i et enkelt lag - af flere omgange i en dampindsats over kogende vand ca. 5 min eller indtil de er møre.

Fordel skallerne på tallerkener og hæld dressingen over. Servér med ris.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer