FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Japanske østers
med shiitake svampe og sake

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

4 personer


12 helt friske østers
1 spsk sesamolie
100 g shiitake svampe
2 forårsløg

Dressing

1 spsk sake
2 spsk mirin
1 spsk risreddike
1 spsk tamari

Tilberedning

Bland dressingen og åbn de 12 østers (skyl evt. østers og skal i koldt vand for at undgå stykker af skal).

Skær svampene i tynde skiver og steg dem i sesamolie på en pande under omrøring, til de er møre.
Tilsæt halvdelen af dressingen, og kog indtil det er absorberet.

Fordel blandingen på de 12 østers i den halve skal og dryp resten af sake-dressingen over. Dys til sidst med forårsløg i tynde skiver.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer