FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Franske østers
med fennikel, hvidløg og fløde

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

4 personer


12 helt friske østers
20 g smør (el. olie)
1 babyfennikel
1 fed knust hvidløg
2 spsk tør hvidvin
5 spsk fløde
1 spsk finthakkede kapers
2 spsk finthakket bredbl. persille

Tilberedning

Skær fennikel i papirstynde skiver, knus hvidløget og steg begge dele i olien på en pande ca. 5 min. Tilsæt hvidvin og lad simre, til det fordamper. Kom nu fløden i og rør, til det bliver tykt.
Hak kapers og persille og kom det med på panden.

Åbn de 12 østers (skyl evt. østers og skal i koldt vand for at undgå stykker af skal) og fordel den cremede fennekel-blanding over.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer