FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Østers med bacon,
tomat, basilikum og parmesan

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

4 personer


12 helt friske østers
1 spsk olie
½ rødløg
1 fed hvidløg
2 skiver bacon (el. parmaskinke)
2 tomater (medium str.)
1 spsk finthakket basilikum
lidt parmesanost

Tilberedning

Tænd for ovnen på grillvarme.

Hak rødløget fint, knus hvidløget og steg begge i olie, indtil løget begynder at blive blødt.
Hak bacon fint og steg med på panden, til det er brunet.
Fjern kernerne fra tomaterne, hak dem fint og kom dem med på panden, kog videre til de begynder at blive bløde. Tilsæt til sidst finthakket basilikum.

Åbn de 12 østers (skyl evt. østers og skal i koldt vand for at undgå stykker af skal)

Fordel tomatblandingen over østers i den halve skal og riv lidt parmesan ost over. Sæt dem nu i ovnen ved grillvarme, til osten lige begynder at blive gylden og servér med det samme.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer