Kilde: Dinner Seafood
Vores bedømmelse:
12 helt friske østers olie til stegning
55 g polenta 5 spsk mælk 1 æg 1 nip cayenne peber
1 lille tomat ½ gul peberfrugt ½ medium rødløg 1 spsk finthakket koriander 1 spsk olivenolie 1 spsk limesaft 1 rød chili (uden kerner)
Tænd for ovnen på moderat varme. Lav salsaen: Hak tomat, rødløg, peberfrugt, chili og koriander fint og bland med olivenolie og limesaft. Åbn de 12 østers (skyl evt. østers og skal i koldt vand for at undgå stykker af skal). Fjern østers fra skallerne og sæt skallerne i ovnen i 5 min. Lav nu dejen: Pisk ægget og bland det i en skål med polenta, mælk, og cayenne peber. Opvarm olien i en nonstick-pande, dyp østers i dejen og steg dem gyldne. Læg dem bagefter på køkkenrulle. Kom østers tilbage i de halve skaller, top med salsa, og servér straks.
Din navn:
Din bedømmelse:
Skriv evt. en kommentar:
Friske lakse-forårsrullerPicnic pastasalat med varmrøget laksBlåbær-smoothieUpside-down ingefær og blommekageCitronkartofler med rucola og pinjeke...