FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Mexikanske sprødstegte østers
med polenta og salsa

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

4 personer


12 helt friske østers
olie til stegning

Dej

55 g polenta
5 spsk mælk
1 æg
1 nip cayenne peber

Salsa

1 lille tomat
½ gul peberfrugt
½ medium rødløg
1 spsk finthakket koriander
1 spsk olivenolie
1 spsk limesaft
1 rød chili (uden kerner)

Tilberedning

Tænd for ovnen på moderat varme.

Lav salsaen: Hak tomat, rødløg, peberfrugt, chili og koriander fint og bland med olivenolie og limesaft.

Åbn de 12 østers (skyl evt. østers og skal i koldt vand for at undgå stykker af skal). Fjern østers fra skallerne og sæt skallerne i ovnen i 5 min.

Lav nu dejen: Pisk ægget og bland det i en skål med polenta, mælk, og cayenne peber.

Opvarm olien i en nonstick-pande, dyp østers i dejen og steg dem gyldne. Læg dem bagefter på køkkenrulle.

Kom østers tilbage i de halve skaller, top med salsa, og servér straks.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer