FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

< forrige

Tun tatar med ingefær
og bønnesalat med koriander

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g frisk tun (sashimi kvalitet)

Bønnesalat

100 g grønne bønner
120 g kinakål
2 forårsløg
4 spsk tætpakkede korianderblade
80 g bønnespirer

Ingefær-dressing

3½ cm skive ingefær (20 g)
2½ spsk limesaft
2 spsk olivenolie
1½ tsk soja sauce
1 tsk finthakket korianderrod (el. evt. lidt stødt koriander)
1 fed hvidløg
1 tsk sesamolie
1 tsk sukker

Tilberedning

Nip bønnerne, kog dem ca. 10 min, skyld under koldt vand, og skær dem over i halve på langs.

Lav ingefær-dressingen: Riv ingefæren fint, knus hvidløget, bland med de øvrige ingredienser og lad det trække lidt.

Bland bønnerne med kinakål i fine strimler, bønnespirer, forårsløg i tynde skiver og hele korianderblade.

Skær tunen ud i 5 cm terninger og læg dem i en skål sammen med 1/3 af dressingen. Rør lidt rundt, og fordel på tallerkener via en lille skål som form. Servér med bønnesalaten.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer