350 g rå kæmperejer med skal
70 g smuldret feta
5 spsk creme fraiche
½ tsk fintrevet citronskal
1 spsk finthakket citrontimian
Tomatsauce
600 g store tomater
2 spsk god olivenolie
2 fed knust hvidløg
1 spsk finthakket citrontimian
Topping
lidt ekstra citrontimian
30 g smuldret feta
Tilberedning
Fjern kernerne fra tomaterne, hak dem groft og steg dem i olie 2 min under omrøring på en pande sammen med knust hvidløg og 1 spsk af timianen. Læg låg på og steg videre over lav varme i 5 min.
I mellemtiden fjernes skal og tarm fra rejerne, og kødet hakkes groft.
Bland i en skål med creme fraiche, citronskal, 2/3 af fetaen og den anden spsk timian.
Læg en strøget spsk af rejeblandingen på en wontonplade og børst kanterne med vand. Læg nu endnu en plade ovenpå og pres kanterne sammen. Gentag med resten til du får ca 20 ravioli.
Kog dine ravioli af 2 omgange uden låg, indtil de stiger op til overfladen, og dermed er gennemkogte. Dræn vandet fra og og fordel på tallerkener med tomatblandingen ovenpå. Drys med resten af fetaen og lidt ekstra citrontimian.
Har du prøvet opskriften?
Bedømmelser og kommentarer
Katrine 2010-07-13 13:27:15
Disse ravioli ville måske fungere bedre med rigtig pasta istedet for wonton-dejen, der bliver lidt tynd og slasket.