300 g afpudset
lammefilet
2 appelsiner
40 g øko-abrikoser
2 gulerødder
2 persillerødder
2 løg
2 fed hvidløg
8 kviste mynte
2 tsk. koriander
Lidt rød chili
60 g couscous
100 g grønkålsblade
2 tomater
Lidt rødvinseddike
Lidt persille
2 øko-citroner
2 dl tyk yoghurt
Tilberedning
Skræl appelsinerne, og hak den ene med abrikoser, gulerod, persillerod, løg, hvidløg, chili og mynte, koriander, salt og peber.
Pres den anden appelsin over lammekødet, læg det på en bund af rodfrugtblandingen, og stil i køleskabet og trække nogle timer. Drys derefter med salt og peber, og steg retten ved 180° i ovnen i ca. 20 min.
Overhæld couscous med kogende vand, og lad det trække i 4 min.
Snit grønkål, og kog den i vand med salt i 2-3 min. Lad den dryppe af.
Hak tomaten, og bland den i grønkålen sammen med eddike og persille.
Smag grønkålen til med citronsaft og -skal, salt og peber.
Bland grønkåls-salaten med couscous, og kom yoghurt på. Server til ovnretten.