FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Vitaminsuppe
med ingefær og røget laks

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


3 persillerødder,
skrællet vægt i alt 200 g
½ liter let hønsebouillon
50 g skrællet ingefær i ét stykke
1 håndfuld bredbladet persille (kun blade)

Tilbehør

100 g røget laks, helst fra et stykke filet

Tilberedning

Skær de skrællede persillerødder i små stykker, og kog dem møre i bouillon med hel ingefær, ca. 20 minutter. Fisk ingefæren op, og kassér den. Blend suppen, og blend den dernæst grøn med persilleblade.
Varm suppen igennem, men lad den ikke komme i kog. Skær laksen i små terninger, og drys dem over suppen, eller server dem til.

NB!

Undgå tynde skiver laks, de er gode som pålæg, men ikke duer som fyld i suppen.

Smagsvariation

Udelad laks, og rist i stedet fine strimler af ingefær i lidt olie, og drys dem over suppen.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer