80 g quinoamel
2 dl skummetmælk
1 stort æg
1 tsk. jomfruolivenolie
50 g rå broccoli
(buketter uden stok)
1 tsk. avocadoolie (eller koldpresset rapsolie) til stegning
Fyld
250 g hytteost (1½ - 2%)
100 g røget laks i tynde skiver
Tilberedning
Rør quinoamel med mælk, og krydr med et nip salt. Pisk ægget i, tilsæt olie, og rør til sidst broccoli i, revet fint på et råkostjern. Pensl en slip-let pande, 15-16 cm i bunddiameter, med olie, hæld lidt af dejen på panden, og steg 6-8 tynde pandekager. De skal have 1½ - 2 minutter på hver side og lægges til afkøling på et fad. Rul hver pandekage sammen omkring et par skefulde hytteost og en skive laks.
Tips
Servér en skål salat til, gerne en blanding af blade og revne eller strimlede grønsager.
Smagsvariation : Udelad laks, og rul pandekagerne sammen omkring hytteost og blåbær.