FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Chilirejer med wasabi- og yoghurtdip

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


1 tsk. raps- eller avocadoolie
1 fed hvidløg
1 lille rød chili
175 g kogte Black Tiger rejer, (ca. 12 stk.)

Wasabidip

2 spsk. citronsaft
2 tsk. wasabi (fra tube eller pulver, rørt med vand)

Yoghurtdip

2 spsk. mager yoghurt naturel
1-2 tsk. fintrevet frisk ingefær
2 spsk. appelsinsaft

Tilberedning

Rør dippene sammen. De må gerne trække et par timer i køleskab, fx fra morgen til aften.

Varm olie i en wok eller en pande med hakket hvidløg og hakket chili.
Rør rejerne i, og steg dem i 1-2 minutter. Rør og vend dem. Sæt en træpind i hver reje, og server dem med de to dip.

Du kan også anrette de ristede rejer med pind på salatblade, dryppe med wasabi- eller yoghurtdip og spise retten med brød til som et mellemmåltid.

Tip

Vær opmærksom, når du køber store rejer som Black Tiger. De kan være produceret med en stor belastning for miljøet. Rejer fra Butler's Choice er fx OK.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer