FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Røget ørred på sprøde wonton wrappers

Kilde: The Australian Women's Weekly

Vores bedømmelse:

10 personer


1 spsk tilberedt peberrod
1 spsk citronsaft
8 spsk creme fraiche
2 spsk finthakket frisk purløg
260 g varmtrøget ørred (el. laks) i flager
12 wonton-plader
vegetabilsk olie, til dyb-stegning
50 g sukkerærteskud (al. andet grønt, fx. feldsalat)
1 spsk grofthakket frisk purløg, ekstra

Tilberedning

Bland peberrod, citronsaft, creme fraiche og purløg i en lille skål, og vend forsigtigt ørreden i.

Skær hver wonton-plade i fire kvadrater. Varm olien i wok, indtil varm; dybsteg pladerne i hold til de er sprøde. Dræn på køkkenrulle.

Fordel ærteskud på wontonpladerne, og top hver med én toppet tsk af ørredblandingen og ekstra purløg.

Tip

Du kan erstatte de sprøde wonton-plader af ristede skiver flûtes, såkaldte "crostini".



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer