Kilde: The Australian Women's Weekly
Vores bedømmelse:
1 spsk tilberedt peberrod 1 spsk citronsaft 8 spsk creme fraiche 2 spsk finthakket frisk purløg 260 g varmtrøget ørred (el. laks) i flager 12 wonton-plader vegetabilsk olie, til dyb-stegning 50 g sukkerærteskud (al. andet grønt, fx. feldsalat) 1 spsk grofthakket frisk purløg, ekstra
Bland peberrod, citronsaft, creme fraiche og purløg i en lille skål, og vend forsigtigt ørreden i. Skær hver wonton-plade i fire kvadrater. Varm olien i wok, indtil varm; dybsteg pladerne i hold til de er sprøde. Dræn på køkkenrulle. Fordel ærteskud på wontonpladerne, og top hver med én toppet tsk af ørredblandingen og ekstra purløg.
Du kan erstatte de sprøde wonton-plader af ristede skiver flûtes, såkaldte "crostini".
Din navn:
Din bedømmelse:
Skriv evt. en kommentar:
Blåbær-smoothieFriske lakse-forårsrullerSalat med andebryst, grønne bønner o...Rucola-salat med parmesan og pæreRugbrødssandwich med tun og majs