FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Laks med urter og valnøddesalsa

Kilde: The Australian Women's Weekly

Vores bedømmelse:

4 personer


1 side (1,2 kg) laksefilet med skind på, udbenet
2 spsk ekstra jomfruolivenolie, plus ekstra til servering
salt & peber

1,8 dl grofthakket frisk bredbl. persille
0,6 dl grofthakket frisk dild
60 g grofthakkede ristede valnødder
1 fed hvidløg, knust
2 spsk baby-kapers, skyllede
2 tsk fintrevet citronskal
2 tsk citronsaft

Tilbehør

citronbåde og evt. brød

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200°C (180°C varmluft). Kom bagepapir i et stort ovnfast fad.
Læg laksen i fadet, og pensl med 1 spsk af olien. Smag til med salt og friskkværnet sort peber, og sæt den i ovnen i 10 minutter, eller indtil den er tilberedt som ønsket.

Bland i mellemtiden de resterende ingredienser, undtagen citronbådene, i en medium skål.

Læg laksen over på et serveringsfad; drys med krydderurter og valnødde-blandingen og dryp med lidt ekstra olie. Serveres med citronbåde og evt. brød.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer