6 store krabbekløer, kogt
1 spsk purløg
1 spsk kørvel
1 spsk estragon
½ kop mayonnaise
Saft af 1 lime
Salt og peber
Tomat-vand
5 modne tomater
Salt og hvid peber
Avocado-blanding
3 avocadoer
1 lime
1 spsk creme fraiche
Salt og hvid peber
Topping
Tomater i tern (uden kerner)
Krydderurte-salat
Ekstra jomfruolivenolie
Tilberedning
Krabbe-salat:
Knæk og rengør krabbekløerne. Hak forsigtigt kørvel, purløg og estragon.
I en medium skål kombineres de hakkede krydderurter, mayonnaise og limesaft.
Fold forsigtigt krabbekød-blandingen i, lige indtil kødet begynder at falde fra hinanden. Smag til med salt og peber.
Tomat-vand:
Vask tomater og blend ved høj hastighed indtil den er jævn. Si gennem flere lag viskestykker i en si. Lad det stå i mindst 6 timer, uden at presse på det. Krydr let med salt og hvid peber.
Avocado-blanding:
Skræl og mos avocado med en gaffel indtil jævn. Tilføj limesaft og creme fraiche. Smag til med salt og peber.
Ved servering:
Placer en 7,5 cm ring-form i midten af en skål. Fyld et lag af avocado, og derefter et lag af krabbesalat dobbelt så tykt. Top med tomater i tern, og den fine urtesalat, og dryp med ekstra jomfruolivenolie. Dryp til sidst tomatvand rundt om.