FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Efterårs-coleslaw

Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)

Vores bedømmelse:

4 personer


2-300 g knoldselleri
1 fennikelknold
2 grønne æbler
4-6 radiser
2 stilke blegselleri + toppen
4-6 baby rødbeder
(kan udelades)
70 g hasselnødder

Dressing

100 g creme fraiche (el. fromage frais)
2 tsk dijonsennep
1 øko-citron, saft og skal
salt og peber

Tilberedning

Rist hasselnødderne, og gnub skallen af i et rent viskestykke, og hak dem groft.

Skær knoldselleri, æbler og rødbeder julienne, og skær fennikel, radiser og blegselleri i tynde skiver.

Bland alle grøntsagerne (bortset fra rødbeder og lidt af selleribladene) i en skål.

Dressing: Bland fromage frais, dijonsennep, citronsaft og fintrevet skal i en dressing shaker. Ryst godt og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over grøntsagerne, og vend godt rundt. Rør forsigtigt rødbederne i, og så hasselnødderne.

Kom over i en serveringsskål, og drys selleribladene over.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer