FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Lammemørbrad
med saltbagte rodfrugter

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


4 lammemørbrader
à 100 g
2 tsk. salt
1 stor selleriknold (400g)
2 persillerødder
2 gulerødder
600 g salt
1-2 dl vand

Grøn dressing

2 bdt. persille
2 fed hvidløg
2 tsk. olivenolie
40 g revet parmesan
Salt og peber

Tilbehør

2 skiver grovbrød

Tilberedning

Salt mørbraderne, og stil dem koldt.

Grønsagerne skrælles og skæres i skiver. Dækkes til af et lag salt rørt med vand, der har konsistens som grød, og bages i ovnen i 45-60 min. Børstes fri for salt.

Grøn dressing:
Persille, hvidløg og olie blendes og smages til med revet parmesan, salt og peber. Dressingen vendes rundt i de saltbagte grønsager.

Mørbraderne grilles på pande eller over grill i ca. 2 min. på hver side og serveres til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer