2½ dl valnødder
5 dl tætpakket rucola
2½ dl tætpakkede mynteblade
2½ dl friske bløde brødkrummer
2 fed hvidløg, knust
1 øko-citron, saft og fintrevet skal
1,8 dl valnødde- el. olivenolie
salt & peber
Ved servering
2-3 spsk yoghurt naturel
citronbåde
pitabrød
Tilberedning
Kom alle frøene i en morter og knus dem let, men ikke til pulver. Bland med resten af ingredienserne i en dyb tallerken, og pres fisken ned i blandingen, så det dækker godt.
Opvarm en stor, dyb non-stick pande, og hæld lidt olivenolie på. Når den er varm, lægges halvdelen af fisken på panden, og steg til begge sider er gyldne. Læg dem på køkkenrulle, og fortsæt med resten af fisken.
Forvarm ovnen til 180°C. Rist valnødderne til de er gyldne, og gnid dem i et rent viskestykke, for at fjerne den løse skal.
Læg pitabrødene i ovnen.
Kom rucola, mynte, brødkrummer, valnødder, hvidløg og citronskal i en foodprocessor.
Blend til en jævn pasta, og dryp så citronsaften og valnøddeolien. Smag til med salt og peber.
Kom saucen på den ene side af tallerkenerne og dryp yoghurten over. Læg fisken i en bunke ved siden af, og pynt med citronbåde. Servér med varme pitabrød.