FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Carpacchio af hvid fisk
med stegt salvie, kapers og syltet citron

Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)

Vores bedømmelse:

6 personer


350 g fast hvid fisk, fx. havtaske
3 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
små salvieblade
ekstra olivenolie
2 spsk små kapers
2 kvarte syltede citroner (fra delikatesse-forretninger)
salt og peber

Tilbehør

Sprødt friskt italiensk brød

Tilberedning

Skær fisken i ½ cm tykke skiver. Læg dem mellem 2 stykker husfilm, og rul let med en kagerulle eller pres med håndfladen, til de bliver meget tynde.
Arrangér fisken på tallerkener, dæk med husfilm og læg dem i køleskabet, indtil den skal serveres.

Pisk olivenolie og citronsaft i en skål og krydr med salt og peber.

Opvarm lidt olivenolie i en pande og steg salviebladene ca. 30 sek, til de er sprøde. Løg dem på et stykke køkkenrulle.

Skrab det bløde kød ud af de syltede citroner, og smid det væk.
Skær skallen i tynde skiver.

Ved servering dryppes citrondressingen over fisken, og der toppes med citronskal, salvie og kapers. Servér med brød.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer