Forvarm ovnen til 170°C. Smør en roulade-form (ca. 40x25 cm) og kom bagepapir i.
Pisk æggeblommerne med sukker, til det er tykt og lyst. Tilsæt kokos samt saft og revet skal fra de 2 lime, og pisk godt.
Pisk æggehviderne stive og fold dem (med en stor metalske) i æggeblomme-blandingen. Hæld det i formen, og flad det ud med en spatel.
Bag i 15-20 min, til kagen er fast. Fjern den fra ovnen, og læg den på en rist. Dæk toppen med et fugtigt viskestykke.
Når den er helt afkølet, erstattes viskestykket med et stykke bagepapir. Pak godt ind i husfilm.
Fyld
Pisk fløden til der kan komme lette toppe på. Fold forsigtigt mascarpone og flormelisen i, til det er godt blandet. Bland så hindbærrene i.
Færdiggørelse
Vend kagebunden ud på et nyt stykke bagepapir, og pil forsigtigt det stykke papir af, som den blev bagt på.
Smør hindbærcremen jævnt ud over hele bunden. Med den længste side mod dig, løftes og rulles rouladen forsigtigt ved hjælp af bagepapiret - lidt ligesom med sushiruller.
Når den er rullet færdig, løftes den op på papiret og placeres på kanten af et serveringsfad. Tip, så den glider på plads på fadet, med samlingen nedad. Fjern papiret og drys med flormelis lige inden servering.
Servér med flere friske hindbær.