FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Salat med grillet squash,
bønner og soltørrede tomater

Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)

Vores bedømmelse:

6 personer


6 tykke squash
1 øko-citron
olivenolie
300 g grønne bønner
1,2 dl soltørrede tomater
4 spsk pinjekerner

Dressing

4 spsk olivenolie
1 fed hvidløg, knust
½ tsk paprika
¼ tsk stødt allehånde
1 spsk hvidvinseddike
salt og peber

Tilberedning

Rist pinjekerne på en nonstick pande og sæt til side.

Skær enderne af squash, og skær dem halvt over på langs. Børst med olivenolie og krydr med salt og peber.
Steg på begge sider på en grillpande, til de er møre, men stadig med bid. (Hvis de får for meget, bliver det en slasket salat). Lad dem køle af.

Skær citronen i ½ cm tykke skiver, og børst også dem med olivenolie. Grill dem, til de bliver gyldne, ca. 1 min på hver side. Skær dem derefter i små stykker.

Skær enderne af de grønne bønner, og kog dem i saltet vand, til de er møre. Tag dem op, og læg dem i helt koldt vand. Tør dem så i et stykke køkkenrulle.

Dressing: Kom alle ingredienserne til dressingen i en foodprocessor, og kør til det er jævnt. Krydr med salt og peber.

Skær squashen i tykke skrå skiver, bønnerne i mindre stykker, og de soltørrede tomater i tynde strimler. Bland det hele i en skål, og vend dressingen i.
Kom over i en serveringsskål.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer