250 g (ca 4 stk)
lamme-koteletter,
grundigt afpudsede
300 g aubergine
200 g grøn squash
100 g gul peber
100 g rød peber
2 kvist rosmarin
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
150 g parboiled spelt
2 tsk. olivenolie
2 tsk. balsamicoeddike
Salt og peber
Lidt rucola til drys
Tilberedning
Kog spelt efter anvisning på pakken.
Skær aubergine, squash, peberfrugter, løg og hvidløg i passende små tern. Alle grønsager vendes med olie, salt og peber og stilles i ovnen ved 180° i 30 min., til de er helt møre. Vendes med baIsamico og rosmarin og straks efter med lun kogt spelt.
Koteletterne drysses med salt og peber og grilles 3-4 min. på hver side på en oliepenslet grillpande.
Koteletterne serveres med ratatouille-spelten. Pynt retten med lidt rucola inden serveringen.