FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Orange-chokoladekage
(med riiigeligt smør)

Kilde: Hotel d'Angleterre (Familiejournalen)

Vores bedømmelse:

10 personer


3 æg
200 g sukker
4 spsk kakaopulver
revet skal fra 1 appelsin
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl mælk
200 g meget blødt smør

Tilberedning

Pisk æg og sukker lyst og skummende og rør kakao samt revet appelsinskal i.
Bland mel og bagepulver, og rør det i dejen sammen med mælken.
Til sidst røres det bløde smør i, og dejen kommes i en smurt form på ca. 1½ liter.

(Fremgangsmåden er lidt speciel, fordi fedtstoffet røres i dejen til sidst. Derfor er det vigtigt at bruge blødt smør).

Bag kagen i en 175º varm ovn i 50-60 min. på nederste ovnrille, og lad den køle af på en ovnrist.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer