FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Vanilje-pannacotta med rabarber,
ingefær og ananas gazpacho

Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)

Vores bedømmelse:

6 personer


Gazpacho

1 kg rabarber,
vasket og trimmet
30 g frisk ingefær
1 knivspids havsalt
3½ dl vanilje-sirup
½ lille ananas
½ mango
1 øko-lime, saft og skal
myntekviste, til pynt

Pannacotta

3½ dl fløde
2½ dl almindelig græsk yoghurt
2½ ark husblas
1 tsk citronsaft
1 knivspids havsalt
2 spsk (plus 1 tsk) mild honning
2 spsk brun farin
1 vaniljestang

Tilberedning

Gazpacho:
Bland rabarber, ingefær og vanille sirup i en stor gryde. Lad det simre over medium varme i 10-15 minutter under jævnlig omrøring. Tryk gennem en medium si, og smid det faste ud. Tilsæt salt og saften af en halv lime. Dæk til og afkøl i 3 timer eller mere.

Pannacotta:
Kom husblassen i en skål med koldt vand for at blødgøre det. Bland fløde, vaniljekorn og honning i en mellemstor gryde, og varm op under konstant omrøring. Fjern fra varmen og tilsæt salt, citronsaft og husblas, rør godt rundt for at opløse husblasen. Pisk yoghurten i, til det hele er godt blandet.

Hæld over i 6 små forme, og afkøl til de er faste (ca 2-3 timer).

Ved servering:
Skræl ananasen og skær den i små tern. Skræl og skær også mango i små tern.
Øs gazpacho i 6 dybe tallerkener, og vend en pannacotta ud i midten af hver tallerken.
Drys frugten rundt på tallerkenen, og drys med friske mynteblade.
Servér straks.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer