110 g friske snapper el. lange-fileter (el. anden fast hvid fisk)
5 spsk hakket rød peberfrugt
4 spsk hakket rødløg
5 spsk hakket grøn mango/grøn papaya
5 spsk kokosfløde
½ tsk vanilje-pasta (el. frø)
saft af 2 limefrugter
skal af 1 øko-lime
1 spsk sød chilisauce
4 dryp Tabasco sauce
(el. efter smag)
½ kiwifrugt, i 3 cm stykker
(kan udelades)
1,2 dl nashi pære el. vandkastanjer, i 1½ cm stykker
3 spsk hakket persille
havsalt og friskkværnet peber
purløg eller forårsløg, til pynt
Tilberedning
Skær de rå fiskefileter i små 6 cm stykker, og læg dem i en skål. Tilsæt peberfrugt, løg, mango, halvdelen af kokosfløden, vanilje-pasta, limesaft, sød chilisauce og Tabasco. Fold forsigtigt sammen, dæk til, og sæt på køl i en time.
Lige før servering, foldes kiwifrugter, Nashi, persille og den resterende kokosfløde i. Smag til med salt og peber, og bland forsigtigt. Du kan afkøle dette i yderligere 30 minutter, hvis det ønskes.
Ved servering: Kom det forsigtigt med en ske over i 4 kokosnøddeskaller eller martini glas, drys med hakket purløg eller forårsløg og servér straks, evt. med et glas Prosecco.