FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Varm kyllingelever-salat
på hvidløgs-crostini

Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)

Vores bedømmelse:

4 personer


400 g friske kyllingelevere
3-4 spsk olivenolie
lidt smør
12 store salvieblade
4 store Portobello svampe, skåret i ½ cm skiver
2 håndfulde babyspinat

Dressing

2 spsk olivenolie
2 spsk balsamico eddike
1 skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, knust
1 tsk Dijon sennep
havsalt og friskkværnet peber

4 skiver surdejsbrød,
grillet og gnedet med et overskåret fed hvidløg

Tilberedning

Dressing: Pisk ingredienserne i en skål, krydr og der er afsat.

Rengør kyllingeleverne, skær de hvide sener og eventuelle grønlige steder væk, de vil blive bitre. Skær hver lever i to store stykker.

Varm 2 spsk olivenolie og en klat smør i en saute gryde og steg salviebladene sprøde. Dræn på køkkenruller. Når man steger salviebladene først, vil de give smag til olien.

Kom kyllingeleverne på panden, krydr, og steg over medium varme i ca 4 minutter, indtil de er pænt karamelliseret på ydersiden, og stadig en lille smule lyserød i midten. Kom dem over i en skål, dæk til og hold dem varme.
Tilsæt lidt mere olie og smør til panden og steg svampene, til de er gyldne og møre. Tilsæt spinat, kyllingelever med hvilesaften og dressingen i gryden, og vend rundt, til spinaten er faldet lidt sammen.

Ved servering: Læg de grillede brød på tallerkener, og kom kyllingelever på med en ske. Pynt med sprøde salvieblade.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer