4 skiver surdejsbrød,
grillet og gnedet med et overskåret fed hvidløg
Tilberedning
Dressing: Pisk ingredienserne i en skål, krydr og der er afsat.
Rengør kyllingeleverne, skær de hvide sener og eventuelle grønlige steder væk, de vil blive bitre. Skær hver lever i to store stykker.
Varm 2 spsk olivenolie og en klat smør i en saute gryde og steg salviebladene sprøde. Dræn på køkkenruller. Når man steger salviebladene først, vil de give smag til olien.
Kom kyllingeleverne på panden, krydr, og steg over medium varme i ca 4 minutter, indtil de er pænt karamelliseret på ydersiden, og stadig en lille smule lyserød i midten. Kom dem over i en skål, dæk til og hold dem varme.
Tilsæt lidt mere olie og smør til panden og steg svampene, til de er gyldne og møre. Tilsæt spinat, kyllingelever med hvilesaften og dressingen i gryden, og vend rundt, til spinaten er faldet lidt sammen.
Ved servering: Læg de grillede brød på tallerkener, og kom kyllingelever på med en ske. Pynt med sprøde salvieblade.