FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Grillet lammesteak med tabbouleh

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g lammesteak,
skåret af køllen (afpudset)
100 g bulgur (el. couscous)
2 tsk. olivenolie
1-2 citroner
4 fed hvidløg
400 g rødbeder
Salt og peber
4 tomater
2 bundter koriander
1 bundt bredbladet
Persille
1 tsk. koriander
1 tsk. spidskommen
Evt. lidt kanel
Rosmarin
Lidt balsamicoeddike

NB!

Kødet skal marinere 2-3 timer.

Tilberedning

Lammet marineres med salt, peber, rosmarin og eddike og lægges på køl i 2-3 timer.

Kog rødbederne og skær dem i tern.
Kog bulgur efter anvisning på pakken (ca. 4 min). Overhæld den drænede bulgur med olivenolie, citronsaft, presset hvidløg, kogte rødbeder i tern, salt og peber. Lad det trække.

Udkern og hak tomaterne. Hak også koriander og persille. Når bulgur-blandingen er afkølet, vendes tomaterne i sammen med hakket koriander, persille samt stødt koriander, spidskommen og evt.lidt kanel. Lad det stå på køl indtil serveringen.

Lammesteaken steges ca. 10 min. på hver side på en grill pande.
Anret tabbouleh på en tallerken,
og læg skiver af lammekød ovenpå.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer