FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Krabbefrikadeller
med spicy agurkesalat

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


Frikadeller

1 dåse krabbekød
(120 g afdryppet vægt)
2½-3 dl groftrevne grøntsager, fx squash og gulerod
1 lille æg
2 spsk skyr el. fromage frais
1 spsk wasabipaste
salt
1 tsk smør og 1-2 tsk. avocadoolie til stegning

Agurkesalat

2-3 skoleagurker
1 spsk wasabipaste
1 spsk honning
1 spsk vineddike
2 spsk vand
2 tsk avocadoolie

Tilberedning

Start med agurkesalaten, den må gerne trække et par timer i køleskabet. Skræl de vaskede agurker i brede strimler. Pisk wasabi med honning, eddike, vand og olie, eller ryst marinaden sammen i en gammeldags meljævner. Bland marinaden med agurkestrimler.

Hæld krabbekødet i en si, og knug det fri for væde. Bland det i en skål med de øvrige ingredienser, og form 5-6 flade boller af farsen. Steg dem ved ikke for høj varme på en slip let-pande, 4-5 minutter på hver side. Spis dellerne varme eller kolde med rugbrød og agurkesalat til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer