FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Tacos med wasabilaks, avocado og salat

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g fersk laksefilet
½ tsk olie til stegning

Marinade til laksen

1 dl groft hakket bredbl. persille (kun blade)
1 spsk wasabipaste
3 spsk citronsaft
4 spsk vand
1 spsk honning
1 tsk havsalt

4 tacoskaller
spæde salatblade
1 avocado

Tilberedning

Fjern skindet og skær fiskekødet i 1 cm store terninger.
Blend ingredienserne til marinaden, tag 1 spsk. fra, og bland resten med laksen. Lad den trække 2-4 timer i køleskab.
Derefter afdryppes laksen i en si. Steg terningerne 30-60 sekunder på en brandvarm, oliepenslet pande.
Varm tacoskallerne som angivet på pakken.
Skær avocadokødet i terninger, og bland dem med den gemte spsk. wasabi-marinade. Fyld majsskallerne med salat, avocado og laks.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer